Handling är nyckeln
till all framgång

Pablo Picasso

Våga leva din passion

Jag heter Mia Skjöldebrand Hedström och jag älskar att få vara med i människors utveckling och lärande. För att leva min passion startade jag Inresurs Coaching 2007. Jag är beteendevetare, ICF Professional Certified Coach (PCC) och KBT-terapeut (steg-1). Mitt fokus är coaching, utveckling och utbildning av individer både i organisationer och privat. Jag har genom min bakgrund i olika typer av verksamheter stor erfarenhet av mellanmänskliga relationer, krisstöd och utvecklingsarbete. Min fasta övertygelse är att alla kan blomma ut till sin fulla potential när rätt förutsättningar ges.

Själv blommar jag som bäst när jag får utmana mig själv och lära något nytt såsom SUP paddling, göra Vasaloppet och En Svensk Klassiker.

För mig är det självklart att alla har en given plats och kan utvecklas till sin fulla potential utifrån sitt eget handlingsutrymme. Det är därför jag brinner så starkt för coaching och särskilt den definition av coaching som ICF står för: att klienten är experten i sitt liv och arbete och att hon/han är kreativ, resursstark och hel.

Att få arbeta med en annan människa i ett partnerskap som syftar till att vrida och vända på möjligheter, att utmana föreställningar och att upptäcka helt nya vägar som leder framåt till nya insikter är starkt, häftigt och alldeles fantastiskt.

Dessutom har jag den otroliga förmånen att få utbilda coacher från grunden och vidare mot certifiering vilket är otroligt givande och utvecklande. Det innebär att hela tiden hålla sig i framkant och vara uppdaterad och orienterad om coachingens utveckling.

Tack alla mina klienter och kursdeltagare för att ni ger mig förtroendet att vara med i ert växande som människor.

JAG HJÄLPER DIG MED

Ledarskapscoaching

Medarbetarskapscoaching

Teamcoaching

Individuell coaching

Personlig utveckling

Mentorcoaching

CERTIFIERAD COACH

Mia Skjöldebrand Hedström är ICF Professional Certified Coach (PCC) och medlem i ICF – International Coaching Federation

ICF - International Coach Federation
PCC - Professional Certified Coach

DET HÄR SÄGER KUNDERNA

Tack maffiga Mia för din kompetens och förståelse. Du har med din erfarenhet och energi många gånger förklarat saker för oss ur olika perspektiv.

Du har många gånger fungerat som kittet mellan oss och våra frågor.

TACK!

KURSDELTAGARE INTENSIVUTBILDNING

Hör av dig!

    Jag godkänner**

    ** Jag godkänner att ni sparar min information för att kontakta mig angående det här ärendet. Se vår hantering av personuppgifter.